Mutumutu

Nezávazně spočítat pojištění
Mobile menu

Víte, co je to zdravý životní styl? Odměníme vás

Čtení na 3 min

Víte, co je to zdravý životní styl? Odměníme vás

Je to trochu pofidérní otázka, zdravý život pro každého vypadá trochu jinak. Najdou se ovšem návyky, na kterých se shodneme asi všichni. V Mutumutu vás za ně dokonce odměníme.

Takže – co je to zdravý životní styl? Pro někoho ranní jogging a večery v posilce, pro jiného paleo dieta nebo pravidelné detoxy. Patří k němu ale třeba i dlouhodobá péče o vlastní tělo a duši. Pravidelné kontroly u lékaře, vyvážený čas na práci i na odpočinek, aktivní trávení víkendů a dovolených. Zdravá sebeláska vám může vydělat až 30 % z ceny ročního pojistného, která vám vrátíme zpátky. Přímo na účet, žádné slevy nebo vouchery.

Kdo se hýbe, vydělává

Sportovci u nás mají pré. Nemusíte být žádní profíci, stačí, když pravidelně běháte nebo třeba jezdíte na kole do práce. Pomůže vám to s prevencí infarktu a kardiovaskulárních chorob obecně. A kromě srdíčka vám poděkuje i peněženka, jednou za čtvrt roku vám totiž vrátíme 20 % ze zaplaceného pojistného.

Za pravidelnou sportovní aktivitu vás odměníme vrácením peněz.

Cigaretu? Ne, raději peníze zpět

I kdyby na Zemi přistál marťan, který nemá ponětí, co je to zdravý životní styl, asi by si pomyslel, že ty tenké tyčinky napuštěné dehtem a dalšími chemikáliemi nejsou zrovna prospěšná věcička. V Mutumutu jsme sice z Marsu nespadli, ale bláznivé nápady bychom měli. Třeba tenhle: pokud nekouříte, vrátíme vám každý rok 5 % ze zaplaceného pojistného. Nemusíte to nijak dokazovat. Prostě vám věříme.

V Mutumutu jsme sice z Marsu nespadli, ale bláznivé nápady bychom měli. Třeba tenhle: pokud nekouříte, vrátíme vám každý rok 5 % ze zaplaceného pojistného.

Co je to zdravý životní styl? I prevence

Pečovat o sebe znamená také chodit pravidelně k doktorovi. Díky preventivním prohlídkám zdravotní rizika odhalíte mnohem dřív. U nás navíc ještě víc ušetříte. Ze zaplaceného pojistného vám každý rok vrátíme dalších 5 % výměnou za fotku lékařské zprávy. To, co v ní stojí, samozřejmě vidět nepotřebujeme. Respektujeme lékařské tajemství.

Nedoplácíte na nezodpovědné

Co si budeme povídat. Ne každý má v otázce, co je to zdravý životní styl, tak jasno jako my. Možná vás štve, že v rámci životního pojištění často doplácíte na méně zodpovědné lidi, co se o sebe dvakrát nestarají. Mutumutu je určené pro aktivní a motivované klienty, takže se nemusíte bát. Nebudete zbytečně doplácet na něčí lásku k uzeninám a válení u televize.

Mutumutu máme rádi pohyb a zdravý životní styl.  Za radost ze sportu vás odměníme vrácením 20 % z ceny pojištění. Dalších 5 % získáte za to, že nekouříte a 5 % za to, že chodíte na pravidelné lékařské prohlídky.