Mutumutu

Nezávazně spočítat pojištění
Mobile menu

Žijte zdravě, vrátíme vám za to až 30 % z ceny pojištění zpět

Čtení na 2 min

Žijte zdravě, vrátíme vám za to až 30 % z ceny pojištění zpět

Běhejte, choďte, jezděte na kole, nekuřte a pravidelně navštěvujte praktického lékaře. Vy se o sebe staráte, my v Mutumutu vám vracíme peníze. Naše aplikace vám ukáže, jak velkou část pojistného bychom vám vrátili a jestli musíte ještě přidat, abyste dosáhli na celých 30 %.

Jaká je vaše týdenní aktivita? Abyste se dostali na maximální slevu, nemusíte být ultramaratonci. Mnohem zdravější jsou pravidelné kratší aktivity, které zvládne každý podle svých sil, od maminky s kočárkem po hvězdu kanceláří. Základem je běhání, jízda na kole, chůze. Ale trackovat vám chceme i indoor aktivity jako fitness nebo plavání. Věříme, že to stihneme dřív, než vás první sníh zažene pod střechu.

20 % + 10 % = 30 % z ceny pojistného zpět

Apka vám každý den pomáhá dosáhnout vašich cílů. Pokud sport splníte na 100 %, stačí už jen získat 5 % za nekouření a 5 % za preventivní prohlídky u lékaře. A máte celých 30 % z ceny pojistného zpět.

Jak pracovat s aplikacemi a jak se do toho tedy pustit?

  1. krok: Nainstalujte si aplikaci Mutumutu a Google Fit, pokud ho ještě nemáte.
  2. krok: Obě aplikace propojte. Nebo jděte na web Mutumutu, navedeme vás dál.
  3. krok: Funguje to s vašimi hodinkami nebo náramkem, ale i bez nich. Nemusíte měnit aplikaci na trackování aktivit. My se už skrz aplikace Apple Health a Google Fit k vašim datům dostaneme.
  4. krok: Nezapomeňte propojit a pravidelně synchronizovat Google Fit a Apple Health s vaší aplikací na trackování (Strava, Runtastic atd.), pokud nějakou už používáte.
  5. krok: Mějte zapnutou GPS, některé aplikace totiž bez GPS neposílají data.

Když se o sebe budete starat, odměníte nejen své tělo, ale i svou peněženku. Tisíce studií, ale i život sám ukazuje, že to, co v Mutumutu podporujeme, zásadně ovlivňuje kvalitu života. A nám umožňuje vytvořit mnohem kvalitnější pojištění, protože riziko onemocnění zodpovědných lidí, kteří o sebe pečují, je mnohem menší. A proto jim klidně vrátíme až 30 % z ceny pojistného zpět.