Mutumutu

Nezávazně spočítat pojištění
Mobile menu

Pořád si můžete k životnímu pojištění vysportovat chytré hodinky. Inspirujte se u našich zákazníků

Čtení na 3 min
výzva Mutumutu Respekt, motivace ke sportu

Pořád si můžete k životnímu pojištění vysportovat chytré hodinky. Inspirujte se u našich zákazníků

Ondrovi se konečně dobře dýchá. Kačka trénuje na půlmaraton. Michal běhá pro charitu. A Luděk? Ten sportuje snad už od kolíbky, což teď může zužitkovat – pojištění od Mutumutu se mu opravdu vyplatí. Seznamte se s další čtveřicí, které nechybí motivace ke sportu. A za to má náš #mutumuturespekt.

Vysloužit si ho můžete i vy, a k tomu navíc peníze z pojistného zpět a ještě pořád taky chytré hodinky Apple Watch, Garmin Vívoactive 3 nebo jiné podle vašeho výběru. Stačí splnit sportovní výzvu v naší aplikaci.

Běhání, co dává smysl

Michal Pěch o věcech dost přemýšlí. Musejí mu dávat smysl. A tak ho k běhání vyhecoval až kamarád, který je ambasadorem neziskovky Sue Ryder. Spolu už uběhli šest závodů v rámci RunTour, za každý z nich šly peníze na dobrou věc. Když Michal objevil pojištění Mutumutu, udělal si inventuru svých pojistek a zjistil, že je má nastavené špatně. Až teď mu prý pojištění dává smysl – kdyby se mu něco stalo nebo by přišel o práci, peníze se mu vrátí. Dokonce víc, než kolik zaplatil.

Michal rád běhá. A nejradši, když je to pro dobrou věc.
Michal rád běhá. A nejradši, když je to pro dobrou věc.

Sportovec od narození

Ke sportu Luďka Mohra doma vedli už od školky, takže lyžování, kolo, plavání i běh jsou pro něj samozřejmost. V pubertě přidal volejbal, basketbal a na vysoké dal první půlmaraton. S úsměvem říká, že to všechno dělá hlavně proto, aby nemusel řešit jídlo a nějaké to pivo. Klidně sedne na kolo a vyrazí z Prahy do Drážďan. Nebo z Vídně na Balkán. S věkem začal kromě kola myslet i na zadní kolečka a přirozeně si vybral Mutumutu – pojištění, které se mu vyplatí tím víc, čím víc sportuje.

Luděk cestuje na kole po Evropě, ale myslí při tom i na zadní kolečka.
Luděk cestuje na kole po Evropě, ale myslí při tom i na zadní kolečka.

Sestry na trati

Kačka Navrátilová si životní pojištění od Mutumutu sjednala, protože si uvědomila, že potřebuje pojištění příjmu. A zjistila díky němu, že je vlastně soutěživý typ. Podle bodového zisku v aplikaci nejenom běhá, ale plánuje i víkendové výlety. Co nejdelší. Je nadšená, protože vždycky chtěla žít hodně aktivně, jenom jí chyběla motivace ke sportu. Týdenní výzvy od Mutumutu na ni prý fungují skvěle. A „zblbla“ i svoji sestru, která se u Mutumutu pojistila taky. Vzájemně se motivují a trénují spolu na půlmaraton.

Ségra teď prý plní výzvy od Mutu ještě spolehlivěji než Kačka.
Ségra teď prý plní výzvy od Mutumutu ještě spolehlivěji než Kačka.

Nově tátou i nekuřákem

Ondra Mašek si zaslouží pořádný respekt. Po letech naposledy típnul cigáro. Dneska bez problémů doběhne na vlak nebo na tramvaj, líp se mu dýchá, a dokonce si díky Mutumutu stáhl aplikaci na měření kroků. Sleduje, kolik jich za den dá. Navíc, jak říká, jeden nikdy neví, co se stane. Ondra je novopečený táta, takže chce mít jistotu, že rodina bude zajištěná, i kdyby se mu něco stalo. Nejdřív si nás „oťukával“, ale teď už si domlouvá navýšení pojistky.


Hledáte taky motivaci? V Mutumutu vás za sportování odměníme 20 % zpět z ceny pojištění. Dalších 5 % dostanete, když jako Ondra skoncujete s kouřením, a ještě 5 % za pravidelné prohlídky u doktora. A k tomu získáte náš Respekt!