Mutumutu

Nezávazně spočítat pojištění
Mobile menu

Fandíme všem sportovcům. Peníze vám teď vrátíme za posilování, šerm i kopanou

Čtení na 2 min
jóga, cvičení v tělocvičně, posilování

Fandíme všem sportovcům. Peníze vám teď vrátíme za posilování, šerm i kopanou

Staráte se o svoje zdraví a fyzičku? To, že jste ve formě a cítíte se dobře, je samozřejmě odměna samo o sobě. Ale my vám k tomu navíc vrátíme až 30 % pojistného. Nově i za sportování v tělocvičně, ve fitku nebo na hřišti.

Je jedno, jestli chodíte na šerm, kopanou, curling, crossfit, nebo vám je nejbližší klasické posilování. Teď si s naší appkou můžete přijít na pěkných pár korun navíc. Je to jednoduché. Zvolíte sportoviště, na kterém zrovna jste, dáte se do pohybu a aplikace Mutumutu vám nakonec vypočítá „skóre“. Podobně jako u běhu a jízdy na kole se započítávají minuty, které sportováním strávíte.

Plavání, posilování a klidně i kriket

Všechny zmíněné aktivity – a ještě spoustu dalších – právě teď přidáváme k těm, za které už body možná sbíráte: k chůzi, běhání a cyklistice. Můžete je libovolně kombinovat, třeba vyrazit do práce pěšky a večer si jít ještě zaplavat. Nebo lézt na stěnu. Nebo si po kriketu zastřílet z luku. Ano, i za tyhle sporty vám to od nynějška spočítáme.

Vy jste si možná už v hlavě spočítali, že dosáhnout na dvacetiprocentní slevu na pojistném teď bude ještě snazší. A nezapomeňte, že pořád odměňujeme i ty, co nekouří a chodí na preventivní lékařské prohlídky. Dohromady vám tak můžeme vrátit až 30 % ze zaplaceného pojistného. Přímo na váš bankovní účet.

Ano, i za šerm vás odměníme.
Ano, i za šerm vás odměníme. Ale v nabídce je i řada dalších sportů.

Chybí vám motivace? Už nebude

Do preventivního programu se můžou zapojit všichni stávající i noví klienti Mutumutu a body se dají sbírat na sportovištích kdekoli na světě. Venku i uvnitř. Je to hudba pro vaše uši, ale naše životko zatím nemáte? Ještě než vyrazíte na další hodinu jógy, sjednejte si ho online. Hotové to bude dřív, než řeknete „óm“.

Pro ty, co potřebují namotivovat trochu víc, máme v rukávu ještě jedno eso. Prodloužili jsme akci Respekt, v rámci které si můžete vysportovat chytré hodinky Apple Watch 3 nebo Garmin Vívoactive 3. Platí to až do konce ledna 2021. Stačí, když splníte měsíční výzvu v naší aplikaci a o radost z výkonu se podělíte na sociálních sítích. Tak sportu zdar – nazdar!


Nejenže v Mutumutu fandíme sportovcům, fandíme i zdravému životnímu stylu obecně. Proto v rámci preventivního programu odměňujeme za to, že se hýbete, nekouříte a chodíte pravidelně k doktorovi.