Mutumutu

Nezávazně spočítat pojištění
Mobile menu

Mutumutu je životní pojištění, které platí. A tady je pět důvodů, proč si to troufáme říct

Čtení na 4 min
mutumutu, tým, životní pojištění
| 1. února 2022

Mutumutu je životní pojištění, které platí. A tady je pět důvodů, proč si to troufáme říct

Životní pojištění, které platí. To je naše letošní motto a taky slogan naší lednové televizní kampaně. Takže jsou to jen reklamní řečičky? Žádný strach. Je na nás opravdu spoleh. A tady je pět argumentů, proč to, co řekneme, vždycky platí.

1. Protože to tak děláme už od začátku

Nenechte se mýlit – nová komunikace neznamená, že teď objevujeme Ameriku. Tu už ostatně před čtyřmi lety objevil náš CEO Jindřich Lenz spolu se šéfem Creative Docku Martinem Pejšou. Jindra měl za sebou desetiletou zkušenost z pojišťoven, takže dobře věděl, co by chtělo v oboru zlepšit. Martin má pro takové zlepšováky a inovace slabost odjakživa, ostatně jeho firma se jim věnuje v Česku i napříč Evropou.

Dali tedy hlavy dohromady a shodli se, že chtějí lidem nabídnout tak trochu jiné životní pojištění. Takové, které bude mít jednoduché smlouvy i pojišťovací podmínky a které peníze vyplatí bez řečí. Sami by to ale nezvládli – potřebovali ještě pojišťovnu, která by byla ochotná do takové inovace jít a klienty pojistit. Do takové spolupráce šla Komerční pojišťovna. A tak spolu vytvořili Mutumutu.

2. Protože to není samozřejmost

Jasně, měla by. Ale když jsme si na to zadali výzkum, zjistili jsme, že se lidi životního pojištění pořád tak trochu bojí. Pro 62 % lidí je priorita, aby pojišťovna bez vytáček splnila, co slíbila. A 65 % požaduje, aby smlouva neměla poznámky pod čarou. Pro nás je to o důvod víc, abychom pokračovali v tom, co děláme.

zákazníci, výzkum, životní pojištění

3. Protože s vámi jednáme na rovinu

Máme jen sedm jednoduchých výjimek z pojištění. Tady jsou. A ještě než si podepíšete smlouvu, řekneme vám, kdy přesně dostanete peníze. A kolik. Díky tomu si můžete být jistí, že budeme vždycky platit. Je to ve smlouvě? Tak platíme. Bez vytáček.

Když už je řeč o smlouvách, dali jsme si na nich záležet. Co je hlavní: jsou vždycky srozumitelné. Nepotřebujete poradce ani právníka, abyste se v nich vyznali. Všechno píšeme lidskou řečí. Žádné poznámky pod čarou, žádné kličky. Nenajdete je ve smlouvách, dokumentech ani textech na webu, a už vůbec je neuslyšíte od našich specialistů zákaznické péče.


Mluvíme vám z duše? Spočítejte si, na kolik by životní pojištění Mutumutu vyšlo právě vás.


4. Protože to říkají naši zákazníci i odborníci

Za ty roky jsme už nasbírali pár pěkných cen a taky klienti už nám mnohokrát potvrdili, že to, co děláme, má smysl. Píšou nám, že je na nás spoleh, jsou nadšení ze srozumitelných podmínek nebo z toho, že jsme se na ně nevykašlali ve chvíli, kdy se něco stalo. Na Googlu od nich máme 4,8 z 5 hvězdiček. A pochvalují si nás i za to, že je motivujeme, aby žili zdravěji. Jinými slovy…

5. Protože platíme, i když se vám nic nestane

Naši zakladatelé Martin a Jindra jsou nadšenci nejenom do inovací, ale i do zdravého životního stylu. Proto od začátku chtěli, aby také životní pojištění Mutumutu zohledňovalo, když se o sebe klienti starají. Zkrátka a dobře neviděli smysl v tom, aby zapálený sporťák platil stejně vysoké pojistné jako gaučák, který tráví veškerý volný čas u telky a ve finále pojistné zdražuje všem.

Takže opravdu platíme i zákazníkům, kterým se nic nestalo. Pravidelně. Vracíme jim až 30 % z ceny pojistného. To znamená až dvacet procent za to, že se hýbou, a k tomu pět procent, když chodí na preventivní prohlídky, a pět, když nekouří. Na nic se nevymlouváme a peníze jim posíláme rovnou na účet. Protože je-li to kopyto, platí to.


Myslíme to s vámi vážně. A pokud to zase vy myslíte vážně se zdravým životním stylem, máme pro vás návrh. Sjednejte si životní pojištění Mutumutu, splňte měsíční sportovní výzvu, vycvakněte se třeba na Instagram – a my vám dáme 3 000 Kč na nákup chytrých hodinek.