Mutumutu

Nezávazně spočítat pojištění
Mobile menu

Mutumutu jako součást KB Pojišťovny – Nejlepší životní pojišťovny roku 2023

Čtení na 6 min

Mutumutu jako součást KB Pojišťovny – Nejlepší životní pojišťovny roku 2023

Inovace a nové trendy dnes hledáme a očekáváme všude. Při nakupování, komunikaci, ve službách, ale i v bance nebo pojišťovně. Když však přijde řeč na životko, inovace nestačí. On-line sjednání a řešení pojistných událostí nebo elektronická komunikace je sice známkou pokroku a trendu, ale klíčové je najít spolehlivého a důvěryhodného partnera. Jak ale najít životko, které je moderní ale zároveň poskytuje jistotu a stabilitu?

Životní pojištění je partnerství na mnoho let

Životní pojištění si sjednáváme ve chvíli, kdy pocítíme potřebu větší jistoty. Impulsem pro to, abychom se o pojištění začali zajímat, bývá životní změna. Nejčastěji založení rodiny, kdy jsou její členové závislí na jednom příjmu. Nebo když se upíšeme bance na několik let hypotékou na zajištění bydlení. Dalším častým podnětem bývá neštěstí, vážná nemoc, úraz nebo autonehoda, která se přihodí někomu z našeho blízkého okolí. V takové chvílí si uvědomíme, že přízeň osudu je vratká a leccos v životě se může zvrtnout. Jak ale vybrat to nejlepší pojištění?

Nabídka na trhu je velmi široká. Vybírat můžeme z desítek produktů od řady renomovaných pojišťoven. Nebo můžeme požádat o radu pojišťovacího poradce, kterých je na trhu taky celá řada. Poradce pro vás připraví srovnání několika produktů, které mívají dost podobné parametry a podmínky. Poradce vám poskytne odbornou radu, ale rozhodnutí zůstává na vás. V prvním kole často vybíráme pojištění podle ceny. Ovšem nejnižší cena neznamená vždy nejlepší nabídku. Je dobré při rozhodování zvážit i další kritéria. Zde je pár dalších bodů na misky vah, které vám pomůžou v rozhodování.

Kvalita produktu

Důležité je, co všechno pojištění kryje. Abyste měli pokryté situace, které vás a vaši rodinu nejzásadněji ohrožují. Výluky – situace a případy, kdy pojišťovna neplní při pojistné události, jsou nejčastější příčinou, proč klienti ukončují smlouvy s pojišťovnou. Pojistná smlouva a pojistné podmínky představují závazek pro pojišťovnu ale i pro vás. Proto je nezbytné dokonale jim rozumět.

Mutumutu je jednoduché a srozumitelné životní pojištění. Smlouva i pojistné podmínky nazvané Příručka k pojištění jsou psané lidsky, bez háčků či hvězdiček, aby jim rozuměl každý. Má pouze 7 výluk a kryje všechny psychické nemoci i bolavá záda. Navíc spravedlivě odměňuje ty, kteří o sebe a své zdraví pravidelně pečují. Čím víc se hýbete, tím jste zdravější a tím víc vám Mutumutu vrací zpět. Zpátky na účet vám může přistát až 30 % ze zaplaceného pojistného. Dvacet procent za zdravý pohyb, k tomu pět procent, když chodíte na preventivní prohlídky, a dalších pět procent za nekouření.

 

 

Následujte ostatní

Pojištění je o důvěře. Je to dlouhodobá dohoda mezi klientem a pojišťovnou. Je to slib, že v případě potřeby vám bude pojišťovna stát po boku. Za pojistné v řádu tisíců očekáváme plnění v řádu statisíců a mnohdy i milionů korun.  Podle čeho se tedy zorientovat a správně si vybrat? Vodítkem může být například to, jak se rozhodují ostatní klienti. Úctyhodný počet klientů pojišťovny svědčí o dobré ceně, kvalitě produktů i skvělé práci zákaznického servisu. KB Pojišťovna se k takovému slibu zavázala a dnes se chlubí důvěrou u více jak milionu klientů! Tak vysoký počet klientů je pro pojišťovnu především závazkem, aby se o ně postarala a byla jim oporou v nesnázích, které život přináší.

Dejte na hodnocení odborníků

Dalším pohledem je to, jak je pojišťovna hodnocena odbornou veřejností. Verdikt odborníků můžete sledovat každoročně prostřednictvím soutěže Hospodářských novin o prestižní ocenění Nejlepší pojišťovna. Hospodářské noviny ji vyhlašují pravidelně od roku 2008. Jejím cílem je poskytnout veřejnosti ucelený obraz o finančním trhu a pomoci se snadněji zorientovat v produktech a službách, které finanční instituce nabízejí. Nejde přitom o subjektivní hodnocení odborné poroty, ale o srovnání objektivních kritérií jako je cena pojistného, kvalita produktů a služeb, kvalita komunikace s klientem, ale i její solventnost, ziskovost nebo pozice na pojistném trhu.

KB Pojišťovna si na své konto připsala letos již páté vítězství v kategorii Nejlepší životní pojišťovna. A navíc obsadila druhé místo jako V této kategorii je pojišťovna hodnocena z pohledu klienta. Především podle dostupnosti a komunikace s ním, jako i podle produktů a služeb, které poskytuje.

To o kvalitě produktů, ekonomické stabilitě, a hlavně o přístupu ke klientům hodně napovídá.

Vyzkoušejte a posuďte sami

Vaše rozhodnutí může ovlivnit i to, jak náročné je si pojištění sjednat. Kolik času sjednání zabere, jak je složité a uživatelsky přívětivé. Aby vám poradce dobře poradil, musíte mu o sobě prozradit mnoho důvěrností. Od vašich obav a potřeb, přes detailní finanční situaci až po intimní zdravotní historii. Nechcete-li sdílet detaily vašeho života s neznámým poradcem, můžete si pojištění sjednat on-line.

Mutumutu má jednoduchou on-line kalkulačku, která vás provede všemi kroky sjednání srozumitelně a snadno. Na základě minima nezbytných informací vám navrhne ideální nastavení krytí, které si pak můžete podle preferencí ještě upravit. A když si nastavíte vyhovující krytí i cenu, vyplněním zdravotního dotazníku dokončíte sjednání. Pojištění pak aktivujete zaplacením prvního pojistného. Kalkulačka obsahuje doporučení i návody, jak se správně pojistit. Vše je srozumitelné a jednoduché, takže se pojistíte snadno sami z pohodlí domova a za pár minut. A kdybyste si přeci jen nevěděli rady nebo potřebovali odbornou odpověď, rádi vám se vším pomůžeme.

 

 

Mutumutu je ideální synergie inovativního on-line produktu a spolehlivého a stabilního partnera. Vylepšené životní pojištění, které využívá moderní technologie, aby vám usnadnilo vaši cestu i život a zároveň vás bavilo a motivovalo ke zdraví. A když k tomu přidáme KB Pojišťovnu, jenž je klienty i odborníky opakovaně oceňována, můžete si být jistí, že vám kryjeme záda. Když vás potká neštěstí, dorovnáme váš chybějící příjem a pomůžeme vašim nejbližším alespoň finančně situaci zvládnout. S Mutumutu získáte moderní produkt s inovativními procesy, který vás bude bavit a motivovat k zdravému životu a zároveň vás nenechá ve štychu, když se něco semele.