Mutumutu

Nezávazně spočítat pojištění
Mobile menu

Jak si pojistit plat nebo výpadek příjmu

Čtení na 2 min

Jak si pojistit plat nebo výpadek příjmu

Mutumutu nabízí tři jednoduchá a srozumitelná pojištění. Jedno z nich řeší i výpadek příjmu neboli dlouhodobou pracovní neschopnost. Zařídíte si ho snadno ho online a úplně sami. Co Mutumutu ušetřilo na prostřednících a nákladných kancelářích, to dalo do produktu, aby byl co nejkvalitnější.

Pojištění je pro lidi s představivostí, kteří chtějí mít otevřená zadní vrátka. Cítit se v bezpečí. Ať už jde o zaměstnance, nebo lidi na volné noze. Každému se může něco stát, začnou vás třeba bolet záda a léčba může trvat týdny. Máte plnou hlavu starostí, tak proč navíc ještě řešit peníze? Pokud budete mít u Mutumutu zařízené pojištění proti výpadku příjmu, o výdělek nepřijdete. A nemusí to být jen kvůli bolavým zádům. Ať už vás dostanou ze hry jakékoliv obtíže – dlouhodobá nemoc nebo úraz – Mutumutu finanční trhlinu zacelí.

Pokud budete mít u Mutumutu zařízené životní pojištění výpadek příjmu vás neohrozí.
Pokud budete mít u Mutumutu zařízené pojištění proti výpadku příjmu, o výdělek nepřijdete.

Mutumutu ale platí jen skutečný výpadek příjmů. Za zlomený malíček peníze nedostanete. Ovšem pokud vás právě malíček neživí. Pokud jste klavírista a zlomený malíček vám znemožní pracovat, čeká na vás samozřejmě náhrada mzdy za dočasnou pracovní neschopnost.   

Pojištění, které jistí výpadek příjmu i pro OSVČ

Je nám jedno, zda jste zaměstnanci, nebo na volné noze. Neděláme rozdíly jako naše konkurence. Zodpovědné volnonožce a podnikatele máme rádi a chceme je podporovat, i když to v českém pojišťovnictví není standard. Podnikatelé jsou motorem naší ekonomiky, a proto si nezasluhují obtížnější pravidla hry.

Ať už vám vypadne příjem kvůli nemoci nebo úrazu, Mutumutu finanční trhlinu zacelí.
Ať už vám vypadne příjem kvůli nemoci nebo úrazu, Mutumutu finanční trhlinu zacelí.

I tak to mají těžší, zatímco zaměstnancům platí nemocenskou zaměstnavatel a jsou chráněni, OSVČ se o sebe musejí starat sami. Pokud si dobrovolnou nemocenskou neplatí a onemocní, nedostanou nic. Neschopenka od lékaře je jim k ničemu. I kdyby si kromě povinného zdravotka platili i nepovinnou nemocenskou, je pro lidi na volné noze finančně dost nevýhodná. Proto jim nabízíme pojištění pro případ, kdyby nemohli vydělávat, tedy vlastně pojištění pracovní neschopnosti. Mohou se pojistit na částku, kterou běžně během měsíce vydělávají. A tak se jim příjmy nemusí měnit ani v době, kdy dlouhodobě marodí.

Mutumutu podporujeme ty, kteří myslí pozitivně a mají rádi zdravý životní styl. Za radost ze sportu odměňujeme vrácením 20 % z ceny pojištění. Dalších 5 % získáte za to, že nekouříte a 5 % za to, že chodíte na pravidelné lékařské prohlídky.