Mutumutu

Nezávazně spočítat pojištění
Mobile menu

Jak se Mutumutu stalo mým prvním životním pojištěním?

Čtení na 5 min
Mutumutu životní pojištění online
Redaktor | 17. ledna 2024

Jak se Mutumutu stalo mým prvním životním pojištěním?

Jsem Honza, je mi 34 let, jsem masér, mám přítelkyni a spolu bydlíme v nájemním bytě. Minulý rok byl pro mě ve znamení nových začátků. S přítelkyní jsme si pořídili společné bydlení, změnil jsem práci, začal jsem zase pravidelně sportovat a stal jsem se klientem Mutumutu. A jak jsem se záhy dozvěděl, jeho typickým klientem, protože oblíbeným je právě u nás, třicátníků. Nyní, když mám za sebou skoro celý rok s tímto pojištěním, chci se s vámi podělit o to, proč jsem se rozhodl právě pro Mutumutu od Komerční pojišťovny a co mi v mém životě pomáhá jistit.

Daňové přiznání, pořádek ve financích a moje první životní pojištění

Byl březen, měsíc, který je epicentrem jarního úklidu a také daňového přiznání, takže i já se snažil uklidit nejen doma, ale udělat si pořádek i ve svých financích. A právě tehdy jsem se rozhodl, že je na čase začít myslet na budoucnost a pořídit si své první životní pojištění. Nezastírám, že mě do toho trochu „postrčila“ moje přítelkyně. Manžel její kamarádky totiž utrpěl vážný úraz na motorce, už 10 měsíců marodí, a kdyby neměl pojištění pracovní neschopnosti, tak by asi přišli o bydlení, protože by neměli z čeho platit nájem.

Jednoduché online životní pojištění přeci jen existuje

Hledal jsem proto pojištění, které má co nejméně výluk a poznámek pod čarou a na facebooku mě zaujalo Mutumutu. Při podrobnějším hledání informací jsem zjistil, že není jen dalším pojištěním v řadě, ale že jde o originální koncept, který vzdělává své klienty, zlevňuje jim pojištění za to, že sportují nebo nekouří a nabízí jednoduché a srozumitelné produkty. Jako nováček v oblasti pojištění jsem taky ocenil, že Mutumutu nemá žádné obchodníky, kteří by mi něco vnucovali. To přímo nesnáším! A kupodivu jsem zjistil, že nejsou vůbec potřeba, protože i bez nich jsem získal všechny nezbytné informace, abych pochopil, jak tohle pojištění funguje, a vybral si z něho to, co mi vyhovuje.

Online kalkulačka životního pojištění mi moc pomohla

Když jsem přemýšlel o tom, co vlastně potřebuji, pomohla mi online kalkulačka životního pojištění Mutumutu. Díky ní jsem si mohl snadno spočítat, jaké pojistné částky jsou pro mě vhodné a jaká rizika bych měl zahrnout do svého pojištění. Začal jsem tím, že jsem si představil situace, které by mohly u mě nastat – že se mi stane úraz v autě, na fotbale nebo při jiném sportu, který provozuji, že budu v pracovní neschopnosti a nebudu moct vydělávat, protože mám práci, která mi neumožňuje vykonávat ji z domova. A taky jsem si musel přiznat, že zatím nemám žádnou finanční rezervu, která by zacelila výpadek příjmu. Proto jsem si vybral pojištění úrazu a pracovní neschopnosti, které kryje co nejvíc nemocí a úrazů a dokonce nevylučuje ani   psychické nemoci nebo onemocnění zad.

Minimum výluk a pružné životní pojištění, které se vám přizpůsobí

Takže hlavními důvody, proč jsem si vybral Mutumutu, bylo minimum výluk a možnost pojištění pracovní neschopnosti. A co víc, díky Mutumutu jsem také pochopil, že životní pojištění není něco statického, ale dá se přizpůsobit aktuálním životním situacím. Podle měnících se potřeb můžu pojištění upravit. A až budu potřebovat pojištění, které Mutumutu nenabízí, můžu k doplnění využít nabídky dalších produktů, třeba opět od Komerční pojišťovny. Životní pojištění je prostě skládačka, kterou si poskládám tak, jak zrovna potřebuji. Líbilo se mi i to, že kdybych si to rozmyslel, můžu pojištění zrušit, klidně i do druhého dne a online. Stejně rychle, jak jsem si ho sjednal. Ale to zatím nemám v úmyslu.

Mutumutu jako moje první životní pojištění

V Mutumutu jsem totiž našel pojištění, které myslí na budoucnost a pomůže mi se zajištěním mé nové rodiny, a za to jsem byl od přítelkyně hodně pochválený! Ať už se v našem životě děje cokoliv, je důležité mít jistotu, že pro případ nepředvídatelných událostí máte někoho v záloze. Moje první pojištění se stalo i prvním krokem, který mě posunul vpřed a jsem za to vděčný. A i když jsem si nebyl jistý, jestli je to ta pravá doba na životní pojištění, udělal jsem to, třeba proto, aby pak nebylo pozdě.

 


Pokud i vy uvažujete o svém prvním pojištění, nebojte se začít s Mutumutu. Je unikátní, jednoduché, flexibilní a dává vám kontrolu nad tím, jak se vaše pojištění vyvíjí spolu s vámi a vaším životem. Prostě funguje a hlavně platí!